UITVERKOCHT: Take Away Kerstmenu (tabblad kerstmis 2021)


 Tijdelijke sluiting vanaf zaterdag 25 september 2021

Vanaf 25 september dient er in alle restaurants de Corona Check App gehanteerd te worden. Wij hebben besloten gesloten te blijven totdat deze regel is afgeschaft.

We hebben met de bedrijfsvoering in ons restaurant altijd rekening gehouden met de gezondheid van onze gasten.

Om deze mate van veiligheid te kunnen garanderen hebben wij wel de ruimte moeten aanpassen, en konden wij hierdoor het restaurant met zijn tweeën runnen. Uiteraard moesten wij in deze situatie een deel van onze oude omzet inleveren, maar dat deden wij graag om de veiligheid voor uw gezondheid te kunnen waarborgen.

Wij hebben hierdoor een ontzettende fijne zomer met iedereen mogen beleven, en daar willen jullie allemaal hartelijk voor danken. Het was hartverwarmend om iedereen weer zo gelukkig te mogen verwelkomen, en om daar ons steentje aan te hebben mogen bijdragen.

Als je het leuk vindt om op de hoogte gehouden te worden als wij een speciale Take Away of een andere actie organiseren, stuur dan een mailtje naar info@veggiesonfire.nl

Lieve mensen, blijf alsjeblieft luisteren naar je hart. Accepteer iedereen zoals hij of zij is. Maar zorg vooral goed voor jezelf.

Tot Spoedig

Welkom Bij Veggies On Fire

Puur Plantaardig Dineren

John en Carin zijn de trotse “Chef-Owners” van hun vegan restaurant “Veggies On Fire”. Wij zijn ons vegan restaurant in 2013 begonnen met als belangrijkste reden het onnodige dierenleed te bestrijden. Ook wilden wij de wereld laten zien hoe je stijlvol, smakelijk en op een biologisch verantwoorde manier kunt dineren met puur plantaardige gerechten.

Wij zijn EKO Goud (100%) Gecertificeerd, hebben het “Palm Oil Free” Certificaat in bezit en zijn als winnaar van de “Gaia Green Award 2020 en in 2019” uitgeroepen tot het het meest duurzame restaurant van Nederland en België.

Ons restaurant biedt uitsluitend puur plantaardige gerechten en dranken. Wij hebben een ambachtelijke kookstijl, dat houdt in dat wij alles zelf prepareren en geen gebruik maken van halffabricaten. Zo maken wij bijvoorbeeld dagelijks ons eigen brood en seitan. Wij koken met een groot assortiment van krachtige gevarieerde smaken om uiteindelijk tot spannende gerechten te komen die iedereen zullen aanspreken. Bij “Veggies On Fire” kunt u in een relaxte setting ontspannen dineren.

John en Carin Galstaun 


Follow Us On Instagram  

 https://www.instagram.com/veggies_on_fire/ 
Route Planner