Special Take Away :Koningsdag dinsdag 27 april 

UITVERKOCHT

Zie tabblad Koningsdag 2021


In verband met de maatregelen die door de overheid zijn getroffen betreffende de verspreiding van het Coronavirus, zijn wij gesloten. U kunt ons bereiken via info@veggiesonfire.nl   

 

Welkom Bij Veggies On Fire

Puur Plantaardig Dineren

John en Carin zijn de trotse “Chef-Owners” van hun vegan restaurant “Veggies On Fire”. Wij zijn ons vegan restaurant in 2013 begonnen met als belangrijkste reden het onnodige dierenleed te bestrijden. Ook wilden wij de wereld laten zien hoe je stijlvol, smakelijk en op een ecologisch verantwoorde manier kunt dineren met puur plantaardige gerechten.

Wij zijn EKO Goud (100%) Gecertificeerd, hebben het “Palm Oil Free” Certificaat in bezit en zijn als winnaar van de “Gaia Green Award 2020 en in 2019” uitgeroepen tot het het meest duurzame restaurant van Nederland en België.

Ons restaurant biedt uitsluitend puur plantaardige gerechten en dranken. Wij hebben een ambachtelijke kookstijl, dat houdt in dat wij alles zelf prepareren en geen gebruik maken van halffabricaten. Zo maken wij bijvoorbeeld dagelijks ons eigen brood en seitan. Wij koken met een groot assortiment van krachtige gevarieerde smaken om uiteindelijk tot spannende gerechten te komen die iedereen zullen aanspreken. Bij “Veggies On Fire” kunt u in een relaxte setting ontspannen dineren.

John en Carin Galstaun 


Follow Us On Instagram

 
Route Planner