Thanksgiving Special Take Away menu € 38.50 pp

Thanksgiving is van oorsprong het feest van de oogst. Tegenwoordig ligt vooral de nadruk op het dankbaar zijn voor je familieleden en vrienden.

Met alle onrust vandaag in de maatschappij, vinden wij het een mooi moment om iedereen weer aan tafel te krijgen, lekker te eten en drinken en vooral datgene te vieren wat ons als mensen verbindt 

Wil je meedoen, meld je aan voor aanstaande maandag 22 November via info@veggiesonfire.nl ondervermelding van het aantal menu’s, evt. allergie en uw telefoonnummer voor evtuele vragen. 

Afhalen op donderdag 25 november tussen 17:00 en 18:45 uur

 

Paddenstoelensoep

Crème paddenstoelensoep met knoflook, uien en diverse kruiden en daarbij onze bekende boerenkoolchips


Herfstsalade

Crispy salade met gerookte tempeh, walnoten, peer, rode ui, witte bonen, granaatappel en een kruidige dressing van knoflook, tijm en salie 

 

Gegrilde Groente  En Meatloaf Lasagna

Laagjes rode biet, wortelpeterselie, knolselderij, wortel en tomaat, afgewisseld met laagjes linzen-seitan meatloaf en gefermenteerde cashewcrème op de top

 

Pecan Pumpkin Pie

Thanksgiving is nooit compleet zonder Pecan Pumpkin Pie. Deze taart is gekruid met kaneel, gember, nootmuskaat en gezoet met ahornsiroop en kokosbloesemsuiker



------------------------

Thanksgiving Special Take Away

€ 38.50 pp


Mushroom Cream Soup

Creamy mushroom soup with garlic, onion en various herbs. The soup comes with our legendary Kale Chips ! 

Autumnal Salad

Crispy salad with smoked tempeh, walnut, pear, red onion, white beans, pomegranate en a herbed dressing with garlic, tyme and sage

 

Grilled Veggie And Meatloaf Lasagna

Layered beet root, root parsley, celeriac, carrot and tomato alternated with layers of lentil-seitan meatloaf. Topped with a layer of fermented cashew cream

 Pecan Pumpkin Pie

o Thanksgiving is ever complete without a Pecan Pumpkin Pie. This Pie is spiked with cinnamon, ginger and nutmeg and sweetened with maple syrup and coconut blossom sugar 


Thanksgiving is the Pilgrims’ celebration of ‘The First Harvest’. Nowadays families and friends congregate to express their love and gratitude towards each other.

We believe it to be a right moment in these disquiet times te get us all together at the dinner table and share our food and drink, and to celebrate all that binds us wonderful people


Participation  information

If you would you like to participate, you may sign up before next Monday November 22nd at info@veggiesonfire.nl Please inform us about the number of menus and about any allergies. Please also mention you phone number in case any queries may come up. You will alway receive a personal response within one day.

Take Way Collection Day: Thursday November 25th between 17:00 and 18:45